Werken/leren

Wij vinden het belangrijk dat jong talent de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en die kans willen wij graag aan jou geven. Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en word jij enthousiast van het idee dat je samen met je gespecialiseerde collega's aan de slag gaat om mooi werk te leveren? Dan staan onze deuren open voor jou! Bij Van den Brink vinden wij het erg belangrijk dat we werken met vakmannen, zowel in de werkplaats als in de buitendienst. Bij Van den Brink weten we, vakman word je niet zomaar. Hoe je het wendt of keert, daar zit veel tijd en aandacht in. Dat is een investering die wij graag doen, want wanneer jij oog krijgt voor detail, vakmanschap en kwaliteit, ben jij degene die perfect bij ons past.

Bij ons bedrijf hebben we leerwerkplekken en daarbij werken we nauw samen met scholen die jou helpen ontwikkelen en verantwoordelijk zijn voor jouw diploma. Dit geeft jou de ruimte om te leren op je eigen tempo, volgens de afspraken die we met jou en de school maken. Omdat je gelijk aan het werk gaat naast je opleiding, word je al snel opgenomen in het team. Je verricht dezelfde werkzaamheden als je collega's, maar dan met extra begeleiding. Voordat je aan je opleiding kunt beginnen, doorloop je de sollicitatieprocedure bij ons. Hiervoor kun je een kijkje nemen onder het kopje 'vacatures', maar je kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@brinkmetaal.nl. Wij zijn al enthousiast! Jij ook?

Doe jij een hbo-opleiding, heb jij affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een stage? Ook daarvoor zijn er bij Van den Brink mogelijkheden om aan de slag te gaan. Dat wil niet garanderen dat er altijd ruimte is voor een mogelijke stage, maar neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar wat er op dit moment mogelijk is!