Certificaten

Hieronder vindt u een overzicht van de certificaten die Van den Brink behaald heeft.

Door middel van certificaten kunnen wij u onze kwaliteit garanderen. Veel van deze certificaten worden namelijk door de tijd heen geüpdatet, zodat er van buiten ons bedrijf toezicht is op de manier waarop wij ons werk verrichten. Om die reden vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk in te lichten over de certificatie waar wij over beschikken.

Tekenprogramma: Tekla

Onze gespecialiseerde tekenaars maken gebruik van het softwareprogramma Tekla Structures BIM om op de meest gedetailleerde manier onze projecten vorm te geven. Op deze manier krijgen we snel inzicht in hoe constructie uit de grond moet komen en om welke afmetingen en benodigdheden het gaat.

Poedercoating

Garantiecertificaat voor poedercoating en duplexroute

Lascertificatie

Onze lassers beschikken allemaal over een certificaat, waardoor wij kunnen aantonen dat onze lassers in staat zijn om, volgens een van onze kernwaarden, écht kwaliteit te kunnen leveren.

Kalibratie apparatuur

De apparatuur waar onze lassers mee werken, is in uitstekende staat. Jaarlijks wordt deze apparatuur gekalibreerd.

CPR EN1090-1 Certificaat

Erkend leerbedrijf

Van den Brink is een erkend leerbedrijf, dat open staat voor (jong) talent. We bieden technische, jonge mensen de gelegenheid om een opleiding te volgen in BBL-vorm. Meer informatie? Klik dan hier.